STRIKER 4,0 Se fuld størrelse

STRIKER 4,0

Striker 4.0 fra Wolkenstürmer er den mellemste i Strikerserien. Den er afgjort for dem som vil ”lidt mere” end en Striker 2.0 men afgjort også for dem som vil have omsat træk til fart og/eller løft. Som med lillebror (Striker 3.0) – er flyveegenskaberne super stabile modellen er derfor meget nem at komme igang med – men den er stor. 4.0 rykker gevaldigt i armene!!

Flere detaljer

WST40

Tilgængelighed: Lagervare !

1 699,00 kr

24 andre varer i samme kategori:

Forrige
Næste

Striker er en ægte powerfoil med god komfort, der er yderst velegnet til at lære kunsten at kontrollere en powerfoil. Og jo, det rykker afgjort i armene med 3,5 m2 ;-) Striker 4.0 kan fint anvendes til buggy, mountainboard af den øvede, eller til sjov ved stranden incl. hop mv. Denne har rigeligt med power til at trække dig lidt gennem sandet, bare der er vind nok !!

Striker er designet som en klassisk 4-linet parafoil uden stænger og med en god kombination af træk, design og hastighed. Trods det faktum at den er dyrere end sin søstermodel Paraflex, er der tale om en kanon foil hvor kombinationen af kvalitet/pris går op i en højere enhed.

BESKRIVELSE:
MÅL : 3,5 m2)
CELLER : 14
MATERIALER : Nylon
VIND (min/max) : 3,0 -11 ms
ALDER : Fra 12 år
Den leveres ready-to-fly, hvilket vil sige med liner, håndtag og taske.

Striker 4,0m2 leveres med anbefalede liner på 2*200 kg (top) og 2*100 kg(bremse) og 20 meters længde (dynemaliner).