STRIKER 3,0 Se fuld størrelse

STRIKER 3,0

Striker 3.0 fra Wolkenstürmer er den mindste i Striker-serien. For dem som vil til at omsætte træk til fart eller løft. Som med lillebror – er flyveegenskaberne super stabile modellen er derfor meget nem at komme igang med. Den leveres ready-to-fly, hvilket vil sige med liner, håndtag og taske... Så jo, det er til at finde ud af.

Flere detaljer

WST30

Tilgængelighed: Lagervare !

1 399,00 kr

24 andre varer i samme kategori:

Forrige
Næste

Striker er en ægte powerfoil med god komfort, der er yderst velegnet til at lære kunsten at kontrollere en powerfoil. Og jo, det rykker i armene med en passende vind ;-) De første hop sniger sig ind, og den kan fint anvendes til at køre lidt buggy men passer også fint til den som har øvet sig lidt på et mountainboard (eller bare er født med en god balance). Omvendt kan man også bare bruge den til at have sjov på stranden og nyde at mærke vindens kræfter. Ja, virkelig mærke vinden kræfter. Denne har power nok i 8-10 m/s til at trække dig lidt gennem sandet (naturligvis afhængig af vægt).

Striker er designet som en klassisk 4-linet parafoil uden stænger og med en god kombination af træk, design og hastighed. Trods det faktum at den er dyrere end sin søstermodel Paraflex, er der tale om en kanon foil hvor kombinationen af kvalitet/pris går op i en højere enhed.

BESKRIVELSE:
MÅL : 2,6 m2
CELLER : 14
MATERIALER : Nylon
VIND (min/max) : 3 -12 ms
BØRN : Fra 12 år
Leveres liner og håndtag og taske.


Striker 3,0m2 leveres med anbefalede liner på 2*200 kg (top) og 2*100 kg(bremse) og 20 meters længde (dynemaliner).